El ne indulj a kocsiddal jó gumik nélkül!

A gumiszerelés árak között lehetnek kisebb-nagyobb eltérések annak függvényében, hogy pontosan milyen jellegű javításról van szó, és ki végzi el azt. Alapjában véve ugyanakkor igaz, hogy ez olyasvalami, amin nem éri meg spórolni.

Én a metaautoszerviz.hu-t ajánlom, akiknek az oldalán találunk is egy részletes listát a gumiszerelés árakról. Már évek óta hozzájuk viszem télen-nyáron az autómat gumicserére, és eddig még sohasem csalódtam. A folyamat ugyanis rém egyszerű. Azzal nagyjából mindenki tisztában van, hogy mikor jön el az ideje a téli- illetve nyárigumira váltásnak. Ezt onnan is lehet tudni, hogy elkezdenek tolongani az autósok a szerelőknél, mivel mindenkinek az utolsó percben jut eszébe, és holnap már nem ér rá megcsináltatni…

A metaautoszerviz.hu esetében ez szerencsére nem így megy. Azonfelül, hogy előre tájékozódhatunk az oldalon a gumiszerelés árak tekintetében, van lehetőségünk online időpontot is foglalni gumicserére a népszerű időszakokban. Ezáltal sokkal kiszámíthatóbbá válik az egész folyamat, és gyorsan, sorban állás nélkül túleshetünk rajta.

gumiszerelés árak

Az egyértelmű, hogy mennyire veszélyes tud lenni, ha télen nyári gumikkal próbálunk száguldozni a fagyos, csúszós úton. Az azonban már kevésbé van benne a köztudatban, a metaautoszerviz.hu ugyanakkor erről is ír, hogy a nem megfelelően centrírozott autógumi használata hosszútávon a futóműben is kárt tehet, ráadásul a vezetési élményünket is nagyban rontja.

Ebből kifolyólag nem érdemes elmulasztani az autógumik alapos vizsgálatát legalább évi két alkalommal. Bár itt a lehetséges problémák sokszor banálisnak tűnhetnek, hosszú távon mégis jobban járunk, ha szakítunk rá elég időt és anyagi forrást.